שני מוצרים מבית חברת הכלים היוקרתית "אלסי" זכו בפרס ה-Compasso d'Oro ה-22. האחד הוא סיר פסטה בעיצוב פטריק ג'וין, שקיבל את הפרס בזכות חדשנותו ותהליך הבישול המיוחד לו: הוא מעוצב בצורת קונוס, הלקוחה מסגנון בישול ישן, שבו עושים שימוש במעט מים. מבנה הסיר גורם ל"ריכוזיות" הטעם בבישול.

בפרס זכתה גם קולקציית כלים מודרניים ומתוחכמים שעיצב האדריכל הידוע דיוויד צ'יפרפילד בהשראת כלים קרמיים מקוריאה, יפן וסין. הכלים עשויים מגוון חומרים, כמו אבן, מתכת, זכוכית ועץ. צ'יפרפילד מתאר את הקולקציה, "TONALE" שמה, "כקולקציה רנדומאלית של חפצים".

את שני המוצרים אפשר למצוא בטולמנ'ס: סיר הפסטה עולה 1,445 שקלים ומחירי הכלים של צ'יפרפילד נעים בין 63 שקלים לספל זכוכית ל-508 שקלים למגש.