שיפודי חזה עוף במחבת בתיבול בהרט וקארי (צילום: אסתר דורון צרפתי)
מרכיבים
כ-14 שיפודים קטנים
- 500 גרם חזה עוף
- 1 כפית קארי צהוב
- 1 כפית בהרט
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן
- 2 שיני שום, קצוצות דק
- חופן פטרוזיליה, קצוצה דק
- להגשה: מעט בצל ירוק, קצוץ
אופן ההכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את התבלינים ו-2 כפות מהשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומערבבים שוב.
- משפדים את קוביות חזה העוף על שיפודי עץ קטנים.
- משמנים ביתרת השמן מחבת פסים או פלנצ'ה ומחממים היטב על להבה גבוהה.
- מניחים את שיפודי חזה העוף במחבת וצורבים במשך כמה דקות מכל צד.
- מעבירים לכלי הגשה, מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.
- עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"