על האש – אבל של הכיריים: שיפודי חזה עוף במחבת עם בהרט וקארי

לא צריך להסתבך עם מנגל בשביל שיפודים: מתבלים היטב קוביות חזה עוף, משחילים ושולחים למחבת לוהטת – ותוך כמה דקות יש עיקרית נהדרת

אסתר דורון צרפתי

|

11.02.19 | 11:34

שיפודי חזה עוף במחבת בתיבול בהרט וקארי (צילום: אסתר דורון צרפתי)
שיפודי חזה עוף במחבת בתיבול בהרט וקארי (צילום: אסתר דורון צרפתי)

מרכיבים

כ-14 שיפודים קטנים

 

  • 500 גרם חזה עוף
  • 1 כפית קארי צהוב
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • חופן פטרוזיליה, קצוצה דק
  • להגשה: מעט בצל ירוק, קצוץ

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את התבלינים ו-2 כפות מהשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומערבבים שוב.
  2. משפדים את קוביות חזה העוף על שיפודי עץ קטנים.
  3. משמנים ביתרת השמן מחבת פסים או פלנצ'ה ומחממים היטב על להבה גבוהה.
  4. מניחים את שיפודי חזה העוף במחבת וצורבים במשך כמה דקות מכל צד.
  5. מעבירים לכלי הגשה, מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר בשרי
ללא גלוטן
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג