סלט תרד מאודה עם
יוגורט, שום ושורש ג'ינג'ר

מוטרדים מהחום? הכינו סלט תרד מרענן עם יוגורט חמצמץ וג'ינג'ר עוקצני, שירפד את הקיבה בלי להעלות את טמפרטורת הגוף

סלט תרד מאודה עם יוגורט, שום וג'ינג'ר (צילום: כפיר חרבי, סגנון: עמית דונסקוי)
סלט תרד מאודה עם יוגורט, שום וג'ינג'ר (צילום: כפיר חרבי, סגנון: עמית דונסקוי)

מרכיבים

4 מנות

 

  • 400 גרם תרד
  • 1 כוס (240 מ"ל) יוגורט
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום, קלופות וכתושות
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר

 

אופן ההכנה

  1. שוטפים היטב את עלי התרד ומסירים מהם את הגבעולים הקשים. שמים בסיר ללא מים ומבשלים כרבע שעה, תוך ערבוב, עד שהעלים מתרככים ומאבדים מנפחם. מצננים קצת ומעבירים לקערת הגשה.
  2. מוסיפים את היוגורט, השמן וכל התבלינים ומערבבים. מגישים מיד או שומרים עד יומיים במקרר.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
צמחוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (0 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג