צילום: שי יחזקאל

השביעייה היסודית: שבעה כלים וגאדג'טים למיקסום הבישולים

הסיר המחולק, הקומקום המתקפל, המחבת המתהפכת, הקולפן המסתובב, המספריים הכפולים ועוד חידושים מבית "נעמן" שישדרגו לכם השנה את הביצועים במטבח

העוזרים החדשים שלכם במטבח (צילום: באדיבות חברת נעמן)
העוזרים החדשים שלכם במטבח (צילום: באדיבות חברת נעמן)

נעמן מציגה: שבעה כלים וגאדג'טים מנצחים שיעזרו לכם למקסם את הבישולים ואת הביצועים במטבח בלי לצאת מהכלים:

 

 

 (צילום: באדיבות חברת נעמן)

    המחולק

    מה: סיר מחולק 28 ס"מ מיציקת אלומיניום

    למה: בגלל החלוקה. במקום להעמיד על הכיריים שני סירים, בעזרת הסיר המופלא הזה של נעמן תוכלו לבשל שני תבשילים בו זמנית, כמו למשל שני סוגי אורז, תבשיל עם שני סוגי תיבול שונים (צד אחד חריף, צד שני לא), או מאכלים משלימים כמו דג וירקות מאודים. מתאים לאינדוקציה ולהגשה ישירות לשולחן.

     

     

     (צילום: באדיבות חברת נעמן)

      המתקפלים

      מה: סדרת מקופלים +

      למה: בגלל הגמישות. סדרת מוצרים מסיליקון של נעמן המתקפלים עד ל־1/3 מגודלם, קלים לנשיאה, לאחסון ולפיקניק ומתאימים לבישול על אש גלויה בבית ובחוץ. בסדרה: מסננות, פומפיות, קומקום, סירים, קופסאות אחסון ועוד.

       

       

       (צילום: באדיבות חברת נעמן)
         

        המתהפכת

        מה: המחבת הכפולה

        למה: בגלל הכפילות. מאפשרת הכנת מאכלים אהובים כמו מלאווח, פשטידות ודגים תוך הפיכת המזון במהלך ההכנה. בעלת סגירה הרמטית חזקה לטיגון ללא התזת שמן או ריחות, מתאימה לאינדוקציה ולכל סוגי הכיריים.

         

        המסתובב

         (צילום: באדיבות חברת נעמן)

          המסתובב

          מה: קולפן מסתובב

          למה: בגלל הייעוד הכפול. קולפן ייחודי בעל שני צדדים המסתובב בקלות, בעל צד אחד של קולפן רגיל וצד שני משונן המיועד לירקות ולפירות רכים כדי שלא יימעכו. מצטיין במעבר קל בחצי סיבוב בין הצדדים.

           

           (צילום: באדיבות חברת נעמן)

            הכפולים

            מה: מספריים "שניים באחד"

            למה: בגלל החדות. מספריים למטבח של נעמן לחיתוך ולקיצוץ ירקות ועשבי תיבול שחלקם התחתון שטוח להקלה על פעולת החיתוך.

             

             (צילום: באדיבות חברת נעמן)

              המולטי טאלנט

              מה: קוצץ ומעבד מזון ידני כפול

              למה: בגלל ריבוי המשימות. במשיכה אחת אפשר לקצוץ, לעבד או לערבב שני סוגי מזון בו זמנית. מצויד בשני תאים נפרדים עם שתי סכינים נפרדות, כך שבמשיכת חוט אחת אפשר לסובב את שניהם.

               

               (צילום: באדיבות חברת נעמן)

                 

                העמיד

                מה: סיר מסדרת קסרולה עם מכסה להגשה

                למה: בגלל השחרור מתחתיות. הסיר עשוי מיציקת אלומיניום טהורה להולכת חום מהירה ואחידה, לחיסכון באנרגיה ולבישול איכותי. אבל הטוויסט מגיע בדמות מכסה הסיר, בעל המבנה הייחודי המאפשר שני שימושים: האחד - שמירה על הטעמים בזכות בליטות פנימיות ההופכות את האדים העולים מהבישול לנוזלים; והשני - המכסה משמש כמעמד הגשה לשולחן. הסיר מצויד גם בידיות סיליקון להגנה מפני חום ומתאים לשימוש גם בתנור.

                 

                 
                הצג:
                אזהרה:
                פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד