בשבילי שבועות זה הטנא שהיינו משקיעים בו, שיהיה הכי יפה בכיתה, עם סל שבתחתיתו עלי גפן והרבה משמש, שמאז ומתמיד הוא פרי החלומות שלי (ובשבועות עונתו מגיעה לשיאה). עם ענבים של תחילת הקיץ והבלינצ׳ס של סבתא שלי (הכי אהבתי את המלוחים עם הפטריות). וזוג היונים שהפרחנו לצד הטרקטורים בחגיגה בקיבוץ, לבושים בבגדים לבנים וזוללים עוגה משולשת עם ביסקוויטים ואינסטנט וניל.
עם הזמן נהיינו יותר מתוחכמים. היום אנחנו אוהבים את החג שלנו עם טירמיסו, אקלירים וטרייפל, עוגות מונומנטאליות וטארטים יפהפיים. הכל על שולחן מרשים לצד פלטת גבינות ממחלבה יוקרתית או מיובאות מחו"ל, ולחמי ארטיזאן מגוונים. בתנאי שלא ברחנו לחו"ל והדחקנו הכל.
אז כאן יש מהכל, עבר והווה, על רקע הטרנד הבוטני, שמקיף אותנו בעלים ופרחים, על כריות, תמונות, וילונות וצלחות. גם אנחנו שם. חג שבועות שמח!
- צילום: ארז בן שחר
- סטיילינג לצילומים: נורית קריב
- עוגות ומאכלי החג: אסף בייקר, שף קונדיטור, יועץ ומרצה בבית הספר ''בישולים''
- טפט: רנבי, רחוב פרנקל, תל אביב
- פרחים: פרחי R, רחוב פנקס, תל אביב
- גבינות: אגתה, רחוב ראול ולנברג, רמת החייל
- מפה: נדוניה, רחוב בן יהודה, תל אביב
- כלים: בלו בנדנה, כיכר המדינה, תל אביב
------------------------------------------------------------
לחצו על התמונה להפקה מיוחדת עם הרבה פרחים: