לביבות ספגטי וגבינת פרמזן

לביבות זה טעים וספגטי זה נפלא - אז זה ממש לא מפתיע שכשמשלבים את שניהם, ועוד מוסיפים בזיליקום ופרמזן, מקבלים מנה שקשה להפסיק לאכול

לביבות ספגטי וגבינת פרמזן (צילום: דני לרנר סגנון: פסי ברניצקי)
לביבות ספגטי וגבינת פרמזן (צילום: דני לרנר סגנון: פסי ברניצקי)

מרכיבים

כ-25 לביבות

 

  • 200 גרם ספגטי דק או ספגטיני
  • 2 ביצים
  • 50 גרם (1/2 כוס) גבינת פרמזן מגוררת
  • 3 שיני שום, קלופות וקצוצות
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בזיליקום קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • לטיגון: שמן זית

 

אופן ההכנה

  1. מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול. שוברים את הספגטי לשלושה חלקים, מבשלים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. שמים את הביצים בקערה גדולה וטורפים אותן. מוסיפים את שאר המרכיבים ואת הספגטי המבושל ומערבבים.
  3. מחממים במחבת את שמן הזית. יוצרים בידיים לביבות מהעיסה ומטגנים אותן משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מעבירים את לביבות הספגטי לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
צמחוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (4 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג