שתף קטע נבחר

פונדנט שוקולד

הוא נראה כמו סתם עוגת שוקולד מבחוץ, אבל כשחותכים אותו במזלג מתקבלת עוגה עשירה, שוקולדית ומתוקה - מנה שהפכה ללהיט היסטרי במסעדות ובבתי קפה

 

המתכון באדיבות שף אסף בוזגלו, "בוסטון פיש אנד גריל"

 

המצרכים (ל- 7 מנות):

340 גרם שוקולד מריר באיכות טובה

340 גרם (כוס וחצי) חמאה

6 ביצים

6 חלמונים

1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר

1 כוס (145 גרם) קמח

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את השוקולד והחמאה בקערה מתאימה וממיסים אותם במיקרוגל.
  2. מערבלים את שאר המרכיבים בעזרת מערבל ידני.
  3. מחברים את שתי התערובות ומערבלים יחד כדקה. מסננים את התערובת וממלאים קעריות אישיות מאלומיניום ("קוקוטים"), עד ל- 3/4 גובה. אופים בתנור שחומם לחום של 180 עד שהפונדנט תופס ועובר את גובה הכלי ב- 1 ס"מ. מגישים מיד.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שיר אולפני צילום
להיט היסטרי במסעדות
צילום: שיר אולפני צילום
מומלצים