המרכיבים

כ-30 עוגיות, 66 קלוריות לעוגיה

 

  • ‭2 1/2‬ כוסות (250 גרם) שקדים, קצוצים דק (כמעט טחונים)
  • ‭1/2‬ כוס (100 גרם) סוכר חום
  • ‭1/2‬ כפית קינמון טחון
  • 2 חלבונים
  • ‭1/2‬ כפית תמצית וניל

 

ההכנה

‭.1‬ מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומשמנים את הנייר.

‭.2‬ מערבבים בקערה את השקדים עם הסוכר והקינמון. טורפים מעט את החלבונים ומוסיפים אותם לתערובת. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים, מניחים אותם במרווחים על התבנית ומשטחים אותם מעט. אופים כ-10 דקות ומוציאים. העוגיות יהיו עדיין די רכות, הן יתייצבו לאחר שיתקררו. מגישים.

 

זמן הכנה: כחצי שעה

איך שומרים: בכלי סגור, עד שבועיים