מרכיבים

כ-5 מנות

 

  • כ-1 ק"ג ברוקולי, חתוך לחתיכות קטנטנות (כולל הגבעולים)
  • 1/2 כוס (50 גרם) שקדים פרוסים
  • 1/2 כוס (75 גרם) חמוציות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3-2 כפות מיונז
  • כ-1/4 כפית מלח
  • מיץ לימון

 

אופן ההכנה

  1. שמים את פרוסות השקדים במחבת יבשה (ללא שמן). קולים כמה דקות על אש בינונית, תוך בחישה מדי פעם, עד שהשקדים מזהיבים ומפיצים ריח נעים. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים היטב.

 

  • עוד מתכונים מצוינים של דורית מנו-טל אור - בבלוג שלה, "Sweet Dooly". לחצו כאן כדי לעבור לבלוג