המתכון באדיבות גיא בן אשר, השף של קפה ביסטרו גוטל'ה באבן יהודה.
מרכיבים
כ-4 מנות
- 2 אבוקדו
- 1 פלפל צהוב
- 1 עגבנייה
- 4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
- 200 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות
- 1 כוס צ'יפס טורטייה, שבורים לחתיכות קטנות.
- אפשרות: 1/2 פלפל אדום חריף, פרוס
לרוטב
- 1 כפית צ'יפוטלה (מחית פלפל מקסיקני מעושן – להשיג בחלק מרשתות השיווק) או פפריקה מעושנת
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- חותכים את האבוקדו, הפלפל והעגבנייה לקוביות, ואת הבצל הירוק לטבעות. מניחים בקערה. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ואת צ'יפס הטורטייה.
- מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
- אם רוצים, מקשטים את הצלחת במעט טבעות פלפל אדום חריף.
- בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק