המתכון באדיבות גיא בן אשר, השף של קפה ביסטרו גוטל'ה באבן יהודה.

 

מרכיבים

כ-4 מנות

 

  • 2 אבוקדו
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 עגבנייה
  • 4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • 200 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות
  • 1 כוס צ'יפס טורטייה, שבורים לחתיכות קטנות.
  • אפשרות: 1/2 פלפל אדום חריף, פרוס

 

לרוטב

  • 1 כפית צ'יפוטלה (מחית פלפל מקסיקני מעושן – להשיג בחלק מרשתות השיווק) או פפריקה מעושנת
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את האבוקדו, הפלפל והעגבנייה לקוביות, ואת הבצל הירוק לטבעות. מניחים בקערה. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ואת צ'יפס הטורטייה.
  2. מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
  3. אם רוצים, מקשטים את הצלחת במעט טבעות פלפל אדום חריף.

 

  • בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק