המרכיבים (11 יחידות, 61 קלוריות ליחידה)  

  • ‭2 1/2‬ כוסות קינואה מבושלת
  • ‭2 1/2‬ כוסות פרחי ברוקולי, קצוצים
  • ‭1/2‬ כוס עלי תרד, קצוצים
  • ‭1/2‬ כפית פלפל שחור
  • ‭1/2‬ כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • ‭1/4‬ כפית כורכום
  • 2 ביצים

 

ההכנה

 

‭.1‬ מחממים את התנור ‭250-ל‬ מעלות. משמנים תבנית שקעים (אפשר להשתמש גם בקוקוטים מנייר).

‭.2‬ שמים את הקינואה, הברוקולי והתרד בקערה גדולה ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

‭.3‬ מקציפים קלות את הביצים בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.

‭.4‬ יוצקים את העיסה לשקעי התבנית (היא צריכה להגיע רק עד ‭3/4-ל‬ מגובהם),‬ אופים ‭20-15‬ דקות, עד שקיסם הננעץ במאפים יוצא נקי. מוציאים מהתנור, מצננים קלות, מחלצים מהשקעים