המתכון באדיבות "תנובה".

 

המרכיבים

20 יחידות

 

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל (1/2 כוס פחות 2 כפות) שמנת מתוקה או שמנת צמחית
  • 1 כף ברנדי
  • לקישוט: 100 גרם אגוזים קצוצים

 

אופן ההכנה

  1. קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה.
  2. יוצקים את השמנת לסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. יוצקים מיד על השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל קרם אחיד ומבריק. מוסיפים את הברנדי ומערבבים היטב.
  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך 4 שעות לפחות, עד שהקרם מתייצב לחלוטין.
  4. בעזרת 2 כפיות נוטלים פיסות קטנות מתערובת השוקולד הקרה ומגלגלים בידיים לכדורים.
  5. מגלגלים את הכדורים באגוזים קצוצים, לציפוי, ומניחים בצלחת. שומרים במקרר עד ההגשה.