מרכיבים
6-4 מנות
- 4 כוסות עלי בייבי
- 5 גזרים בינוניים
- 200 גרם גבינת פטה כבשים, מפוררת גס
- 100 גרם גבינת קשקבל, מגוררת גס
- 1 כוס (100 גרם) בוטנים, קלופים וקלויים
לרוטב
- 1/3 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- 1 כף קליפת תפוז מגוררת
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מניחים את העלים בקערת הגשה גדולה או בקעריות אישיות.
- קולפים את הגזרים וחותכים אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן.
- שמים את הגזרים בקערה נפרדת, מוסיפים את הגבינות והבוטנים ומערבבים. מעבירים לקערת (או קעריות) עלי הבייבי.
- מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, יוצקים על סלט הגזר ומגישים מיד.