מרכיבים
5 מנות
לקרם
- 14 גרם (1 שקית) אבקת ג'לטין
- 1/4 כוס (60 מ"ל) מים קרים
- 700 מ"ל (קצת פחות מ-3 כוסות) חלב קוקוס
- 3 כפות דבש
לסלט הפירות
- 1 כוס פירות חתוכים לקוביות קטנות
- 3 כפות מעדן פרי (דומה לריבה, אך ללא תוספת סוכר)
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
- מערבבים את הג'לטין עם המים הקרים ומניחים בצד ל-5 דקות.
- בינתיים שמים בסיר את חלב הקוקוס והדבש ומביאים לרתיחה עדינה תוך ערבוב מדי פעם.
- מכבים את האש, מוסיפים את תערובת הג'לטין לסיר ומערבבים היטב.
- מסננים את התערובת ומוזגים לכלי הגשה אישיים. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
- ההגשה: מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומניחים ממנו על כל מנה. אפשר לפזר מעל שבבי קוקוס.
- המתכון באדיבות דבש יד מרדכי