מרכיבים

  • שמן לטיגון
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה
  • 2 פרוסות שניצל חזה עוף, חתוכות לקוביות קטנות
  • 2 גזרים בינוניים מגורדים
  • 2 כוסות פתיתים
  • 1/2 כפית כורכום
  • כפית גדושה אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • 1/2 2 כוסות מים רותחים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים.
  2. מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים חצי דקה מכל צד, עד שהן מלבינות.
  3. מוסיפים את הגזר המגורד ומערבבים. מכסים ומבשלים 3-2 דקות.
  4. מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים ומבשלים כדקה, תוך ערבוב.
  5. יוצקים לסיר את המים הרותחים, מערבבים ומכסים. מבשלים על להבה בינונית 10 דקות, מכבים את האש וממתינים 5 דקות לפני שמסירים את המכסה.