ברזומה של צופית גרנט יש שנים רבות של עשייה טלוויזיונית כמנחה ושחקנית, אבל הסדרה "אבודים" אותה היא מובילה (א', החל מ 11.4, 21:00, רשת), הפכה מזוהה איתה יותר מהכל. אפילו יותר מהימים הפרועים שלה כשהגישה את התוכנית "מילקשייק", שתתה את השתן שלה בשידור ומאז במשך חמש עשרה נאלצה כמעט בכל ראיון לדבר על העניין הזה. לא עוד.

 

>>> חבבו את "לאשה" בפייסבוק

>>> חפשו אותנו באינסטגרם: LAISHAMAG צפו בתמונות מאחורי הקלעים של הפקת הגיליון החדש, וקבלו הצצה לגיליונות הבאים

 

כשעל המסך היא משתמשת זו העונה הרביעית במדיום התקשורתי, כדי לשנות חיים של אנשים ומאחדת משפחות, גם עמוד הפייסבוק שלה הפך לכותל מערבי לפניות של אנשים שאיבדו אמון במערכת והיא הפכה למי שמנצלת את הבמה שקיבלה כדי לתקן ולהילחם בעוולות חברתיות.

 

עם עליית העונה החדשה, היא התייצבה לצילומים לשער "לאשה" ושיתפה במסעות החדשים שעברה, במטרה לחבר אנשים שאיבדו קשר עם בני משפחתם ופנו אליה כדי לאחות קצוות מחדש. גם הפעם הסיפורים חוצים יבשות ותרבויות, עוברים במרוקו, טג'יקיסטן, אתיופיה, איזורים נידחים ומקומות בהם לא ראו לבנים מעולם.

 

"הסדרה הזו משנה חיים לגמרי", היא מודה בראיון, "אני חושבת שהיא גם משנה חיים של האנשים שעוסקים בה, כי הפרופורציות טיפה אחרות. מעבר למפגש שיש עם האנשים הספיציפיים, זה מעמיד את הקהל בעמדת התבוננות במקום האישי שלהם".

 

המקום האישי, הוא בהחלט נקודת המוצא של גרנט שחוותה בעצמה ילדות קשה, גדלה בפנימיות ועברה התעללות מינית בצעירותה. עבורה חשיפת העבר שלה, לעומת המקום בו נמצאת היום, כאישה מצליחה, נשואה למאמן אברם גרנט ובעלת משפחה - משמש סוג של כוח לנשים אחרות שחוות קשיים דומים. למרות הכל, עם אמא שלה, שנפטרה לפני כשנה היא הצליחה לסגור מעגל מדהים לדבריה, אבל עם אביה שנפטר היא לא הספיקה.

 

  • עוד בווידאו: מה גרם לה להתפרק במהלך אחד מימי הצילום? האם היא מרגישה שחיבור המשפחות מפצה על הילדות שלה? ומה המסר שהיא רוצה להעביר לאנשים שאיבדו תקווה?