מרכיבים
4 מנות
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה
- שמן זית לטיגון
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 5 שיני שום קצוצות
- 1 שקית (800 גרם) תרד קפוא
- 6-5 כפות יוגורט 1.5% שומן (לרוטב יותר נוזלי אפשר להוסיף עוד 3-2 כפות)
- 5 כפות רוטב סצ'ואן (נמכר בכל רשתות השיווק)
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
- מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל והשום כמה דקות, עד לריכוך.
- מוסיפים את התרד הקפוא ומבשלים כ-10 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מפשיר ומתחיל לרתוח.
- מוסיפים את היוגורט, רוטב הסצ'ואן, מלח ופלפל ומבשלים כ-5 דקות נוספות. טועמים, ואם רוצים מוסיפים עוד רוטב סצ'ואן.
- מעבירים את הפסטה והרוטב לקערה, מערבבים ומגישים מיד.
- עוד מתכונים מצוינים של ענבל רובין - בבלוג שלה, "מתוקים ומאפים". לחצו כאן כדי לעבור לבלוג