מרכיבים

6-4 מנות

 

  • 8-7 שוקי עוף
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
  • 9-7 שיני שום שלמות, קלופות

 

לרוטב

  • 2 כפות שמן זית או קנולה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות גדושות דבש
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב.
  3. מניחים בקערה את שוקי העוף, קוביות הבטטה ושיני השום. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
  4. מעבירים לתבנית וצולים בתנור כחצי שעה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות וצולים כחצי שעה נוספת, עד שהעוף משחים והבטטות רכות.