שאול בן אדרת ומשה בראל מתחילים את המסע הקולינרי באיטליה. הם יוצאים מרומא לכיוון דרום ומגיעים לסורנטו שלחוף הים, שם הם מבקרים במפעל הביתי קאזה פיצ'ו, שמייצר מוצרלה טרייה למעלה מ-50 שנה. הם ממשיכים לסנטה אגאתה ומגיעים למסעדת דון אלפונסו, בעלת שני כוכבי מישלן, שם השף ארנסטו לקרינו מספר על ייחודו של המטבח של דרום איטליה. הם מבלים את הלילה במלון קריסטינה, מבקרים במטבחו של שף המלון פרנצ'סקו רוסו ולומדים להכין ניוקי אלה סורנטינה. הם מקנחים בסיבוב בשוק השוקק שבעיר העתיקה ובטעימה של מעדן מקומי בעבודת יד, שוקולד עם קרם לימון ושקדים, בלוויית כוסית לימונצ'לו.