מרכיבים
5 מנות
- 400 גרם אטריות ביצים (נודלס)
- 1/3 כוס שמן + 2 כפות שמן
- 500 גרם שווארמה הודו, חתוכה לנתחים דקים
- 3 בצלים, קלופים ופרוסים דק
- 1 פלפלון חריף, פרוס דק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית כמון טחון
אופן ההכנה
- מבשלים את הנודלס במי מלח לפי הוראות היצרן.
- בזמן שהנודלס בסיר מכינים את הבשר: מחממים במחבת גדולה 1/3 כוס שמן ומטגנים את הבצלים והפלפל החריף כדקה. מוסיפים את נתחי השווארמה והתבלינים ומטגנים כמה דקות תוך ערבוב, עד שהבשר משחים. מורידים מהאש.
- כשהנודלס מוכנים מסננים אותם, שוטפים במי ברז ומסננים שוב. מעבירים לקערה, מוסיפים 2 כפות מהשמן ומערבבים. מוסיפים את השווארמה, מערבבים שוב ומגישים חם.