המרכיבים

  • 5-3 בצלים סגולים (כ-600 גרם), קלופים ופרוסים דק מאוד
  • מיץ מ-1/2 1 לימונים בינוניים עד גדולים או מיץ מ-2 לימוני ליים גדולים
  • 4-3 כפות סוכר
  • 1/2-1/4 כפית מלח
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי, נקי מגרעינים ופרוס או קצוץ דק-דק

 

אופן ההכנה

  1. שמים את הבצלים בקערה בינונית ומפזרים עליהם את הסוכר, המלח והפלפל החריף. יוצקים מעל את מיץ הלימון ומערבבים.
  2. מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. הבצל יהיה מוכן לאכילה לאחר כ-12 שעות.

 

גיוון

  • אפשר להוסיף לבצל הכבוש חופן עלי נענע – בזמן הכבישה או בהגשה.