מרכיבים (2 מנות)

  • 1 שומר גדול פרוס דק-דק
  • 1 שורש סלרי חתוך למקלונים דקים
  • חופן גדול של עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • חופן גדול של גרעיני דלעת קלופים (אפשר לקלות אותם דקה במחבת יבשה)
  • 100-50 גרם גבינת פרמזן, מגוררת גס או מגולפת לתלתלים
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח (רצוי אטלנטי)
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את השומר, הסלרי, הפטרוזיליה, גרעיני הדלעת והפרמזן.
  2. מתבלים בנדיבות במיץ לימון ובשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.