החומרים:

 

  • 250 גרם תרד טרי, שטוף
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות שמן זית
  • 100 גרם גבינת פטה עזים מעודנת 16%, חתוכה לקוביות קטנות
  • חופן אגוזי מלך קצוצים

 

 

ההכנה:

 

1. מחממים מחבת בגודל בינוני על להבה גבוהה, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את התרד ואת השום במחבת ומאדים במשך כ-3 דקות

 

2. מתבלים את התרד במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.

 

3. מחממים מחבת נוספת על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מטגנים את קוביות גבינת הפטה עזים, מקפיצים כחצי דקה עד שהגבינה תתחמם ותימס מעט.

 

4. יוצקים את הגבינה מעל התרד (בצלחת ההגשה) ומפזרים מעל את אגוזי המלך.