מרכיבים (2 כוסות)

  • 1/2 כוס שבבי שיבולת שועל
  • 2 בננות בשלות, קלופות ופרוסות
  • 1 כוס יוגורט
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות דבש
  • 1 כף חמאת בוטנים (לא חובה - רק אם אוהבים את השילוב עם בננה)
  • 1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה

  1. שמים את שיבולת השועל בבלנדר או במטחנת תבלינים ומעבדים לאבקה דקה.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לשייק סמיך. מגישים מיד.

 

טיפ

  • לשייק טבעוני, אפשר להחליף את החלב והיוגורט בחלב סויה.