אירועי "שישי שף" מתקיימים בשיתוף משק צוריאל (שמספק את מוצרי החלב לסדנאות), ארקוסטיל ו-Bosch.
ביום שישי הקרוב (17.5) השף אבי ביטון יתארח בקניון רחובות
>> רוצים לדעת מתי מגיעים השפים לקניון הקרוב אליכם? לחצו כאן לצפייה בלוח האירועים המלא
לביבות תפוחי אדמה ופטה עם סלסת עגבניות
החומרים
ללביבות
- 1/2 קילוגרם פירה
- 2 ביצים
- 3 כפות קמח
- מלח, פלפל
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 200 גרם גבינת צפתית
- לסלסת העגבניות:
- 4 עגבניות
- מעט אורגנו
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
הלביבות
מערבבים בקערה את פירה תפוחי האדמה, הביצים, הקמח, השום והפטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל.
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וממלאים במעט גבינת פטה.
מטגנים (סיר אטלס) כ-3 דקות מכל צד.
סלסת העגבניות
מערבבים בקערית את כל חומרי הסלסה ומגישים לצד הלביבות.