אירועי "שישי שף" מתקיימים בשיתוף משק צוריאל (שמספק את מוצרי החלב לסדנאות), ארקוסטיל ו-Bosch.
ביום שישי הקרוב (5.4) יבשל בקניון לב אשדוד השף שאול בן אדרת
>> רוצים לדעת מתי מגיעים השפים לקניון הקרוב אליכם? לחצו כאן לצפייה בלוח האירועים המלא
שקשוקה תרד, ביצים ומוצרלה
4 מנות
מרכיבים
- 2 בצלים קצוצים
- 2 כפות שמן זית
- 4 שיני שום פרוסות
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 1/2 ק"ג תרד
- 4 ביצים
- 50 גרם כדורי מוצרלה
- 50 גרם בולגרית
- שמן כמהין
הוראות הכנה
1. במחבת לאדות בצל עם שמן זית עד להזהבה,2. להוסיף שיני שום ותרד
3. לאדות כ- 3 דקות, להוסיף שמנת מתוקה ולערבב
4. לשבור ביצים במרכז השקשוקה לפזר מעל מוצרלה
5. לבשל כ- 2 דקות נוספות, לטפטף כמה טיפות של שמן כמהין ולפזר אגוזי מלך .
להגיש במחבת עם חלה חמה.