מרכיבים

  • 1/2 כרובית גדולה או 1 קטנה, שטופה ומפורקת לפרחים (הכרובית שהשתמשתי בה שקלה 600 גרם לאחר הניקוי והפירוק)
  • מעט שמן זית
  • מעט מלח גס או מלח אטלנטי
  • 1/2 עד 1 כף אבקת קקאו משובחת

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מניחים בתבנית את פרחי הכרובית בשכבה אחת.
  3. מזלפים על הכרובית שמן זית, ומפזרים מלח גס. מנפים מעל את אבקת הקקאו.
  4. אופים כ-30 דקות, עד שהכרובית מתרככת (אבל לא הופכת לסמרטוטית) ומשחימה בקצוות.
  5. אוכלים חם.