גם גלידה, נקניקיות וקפה יכולים להפוך לחוויה גסטרונומית ייחודית, כשהם מוגשים בדוכן רטרו מעוצב. גאלה קוגן פוגשת את צביקה בן שבת, נשיא קבוצת ח.א.ש ביטחון, שמספר על העגלות המיוצרות בעבודת יד בגרמניה, כשכל עגלה היא פריט יחיד וחד פעמי. העגלות מתאימות לצרכים שונים – עגלת סושי, עגלת קפה, עגלת גלידה וגם עגלת בירה. עגלת הגלידה למשל מאובזרת במקררי תצוגה, מדיח כלים מקצועי, כיורים ואפילו מתקן לניקוי כף ההגשה.

 

מה הופך ברנדי לקוניאק משובח? שי לי שינדלר מבקרת בעיירה קוניאק שבדרום מערב צרפת ופוגשת את אילן אביצור, מנהל תחום אלכוהול בחברת "הכרם", שמספר על אופן התהוות הברנדי. הקוניאק הוא למעשה ברנדי איכותי ביותר, המיוצר אך ורק במחוז קוניאק. יש שישה אזורים מוכרים שאפשר לקחת מהם ענבים לייצור קוניאק; שניים מהם נחשבים לטובים ביותר: גרנד שמפיין ופטיט שמפיין, וכשמשתמשים בענבים מאזורים אלו, הקוניאק נקרא "פיין שמפיין". אילן ושי לי מבקרים באחד מ-28 המרתפים של בית רמי מרטן, המכילים 200 אלף חביות יישון בכל רגע נתון. פיירט טרישה, השומרת על סודות הקוניאק, ממליצה לעדן את טעם האלכוהול באמצעות קרח. גב' מאי מספרת כי הקוניאק מתיישן היטב, ועליו להיות בן 10 עד 37 שנים. המשקה מתאים כקוקטייל לפני הארוחה, כליווי לארוחה עצמה או לצד הקינוח.

 

איך מתאימים תאורה לכל אחד מהחללים של הבית? נועם טור פוגש את דובב גבורי, הבעלים של "א.ד.ר אורון חשמל ותאורה", שנותן טיפים על בחירת גופי תאורה לחללים השונים – בין אם מבחינת התאמת הצרכים ובין אם מבחינת טעם. הוא מספר על סוגים חדשים של נורות חסכוניות השומרות על איכות הסביבה, וסוגים שונים של תאורה עיצובית לאלמנטים שונים בבית או בגינה.

 

רוצות להתפנק ביום כיף עם החברות שבסופו תראי ותרגישי טוב יותר? שי לי שינדלר יוצאת ליום כיף לקראת החתונה של החברה הכי טובה, עם מניקור, פדיקור, פילינג גוף ועיסויים וטיפולי פנים. היא פוגשת את רייצ'ל בן עזרא, בעלים של "רייצ'ל קליניק", שמספרת על הטרנדים הנוכחיים ועל הטיפולים השונים, כולל טיפול מיוחד לכלות, טיפול פנים בגלי אור ועוד.