מתוך 5:3 - בלוג המתכונים המהירים של מגי סיון.
מרכיבים
- 1 חבילה פסטה טריקולור (פסטה בשלושה צבעים)
- 1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן זית
- עלים משלושה גבעולי בזיליקום
- גוש של 250 גרם גבינה בולגרית 5% שומן, או פטה 5%, או פטה עזים 5% (הכי טעים)
- מעט פלפל שחור גרוס ( אני לא ממליחה, כי הגבינה כבר מלוחה)
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים מעט. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
- חותכים גס את העגבניות ועלי הבזיליקום, וחותכים את הגבינה לקוביות קטנות. מוסיפים לקערה יחד עם השמן שבו היו מושרות העגבניות.
- מתבלים בפלפל, מערבבים ומצננים.
- הסלט טעים מאוד גם לאחר כמה ימים במקרר.