מתוך 5:3 - בלוג המתכונים המהירים של מגי סיון.

 

מרכיבים

  • 1 חבילה פסטה טריקולור (פסטה בשלושה צבעים)
  • 1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן זית
  • עלים משלושה גבעולי בזיליקום
  • גוש של 250 גרם גבינה בולגרית 5% שומן, או פטה 5%, או פטה עזים 5% (הכי טעים)
  • מעט פלפל שחור גרוס ( אני לא ממליחה, כי הגבינה כבר מלוחה)

 

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים מעט. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  2. חותכים גס את העגבניות ועלי הבזיליקום, וחותכים את הגבינה לקוביות קטנות. מוסיפים לקערה יחד עם השמן שבו היו מושרות העגבניות.
  3. מתבלים בפלפל, מערבבים ומצננים.

 

  • הסלט טעים מאוד גם לאחר כמה ימים במקרר.