המתכון באדיבות מבשלת הבירה והמסעדה JEM'S.
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס קורנפלור
- 1/2 כפית מלח
- 1 בקבוק בירה בנפח 330 מ"ל (בג'מס משתמשים באמבר אייל)
- שמן לטיגון עמוק
- 2-1 בצלים לבנים, פרוסים ומופרדים לטבעות
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור והמלח. מוסיפים באטיות את הבירה, תוך בחישה, ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
- טובלים את טבעות הבצל בבלילה ומטגנים כמה דקות, עד שהן מזהיבות.