המתכון באדיבות מבשלת הבירה והמסעדה JEM'S.

 

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס קורנפלור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 בקבוק בירה בנפח 330 מ"ל (בג'מס משתמשים באמבר אייל)
  • שמן לטיגון עמוק
  • 2-1 בצלים לבנים, פרוסים ומופרדים לטבעות

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור והמלח. מוסיפים באטיות את הבירה, תוך בחישה, ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
  2. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
  3. טובלים את טבעות הבצל בבלילה ומטגנים כמה דקות, עד שהן מזהיבות.