מה נשתנה?
כלום, רק המקום והתקופה...
אחרי צלחת האסקימוסים נראה היה לי נחמד להמשיך בכיוון של דמות וסביבתה, אז ברוח החג הכנתי מנה כשרה במיוחד.
אופן ההכנה
● מלפפון לא קלוף חתוך לחצי, כשחלקו העליון חתוך בזווית חדה - לכובע.
● מלפפון לא קלוף חתוך לפסים דקים - לגבה ולאישון.
● גבינת קשקבל - לפנים: חותכים את הגבינה לפרוסה עבה ורחבה ויוצרים ממנה את הפנים.
● פלפל אדום חתוך לרבע - לגוף.
● גבינה צהובה - לעיטור הכובע ולרקע.
● מצה רטובה חתוכה למשולשים - לפירמידות ולרקע.
● גזר חתוך לפרוסה ולרצועות - לשמש.
● סוגי חסה שונים - לצמחייה.
● סוכריות לעוגה, תירס ואפונה - לעיטור הכובע והבגד.
● חצי שקד - לעין
זמן ההכנה: 15 דקות.
בהצלחה והמשך חג שמח!!!!
ועוד דבר: עכשיו הצלחות שלי יכולות להיות על השולחן שלכם! בחנות שלי במרמלדה תמצאו פלייסמטים עם צלחות נבחרות.