(איור וצילום: הילית שפר)
(איור וצילום: הילית שפר)

 

מה נשתנה?

כלום, רק המקום והתקופה...

אחרי צלחת האסקימוסים נראה היה לי נחמד להמשיך בכיוון של דמות וסביבתה, אז ברוח החג הכנתי מנה כשרה במיוחד.

 

אופן ההכנה

מלפפון לא קלוף חתוך לחצי, כשחלקו העליון חתוך בזווית חדה - לכובע.

מלפפון לא קלוף חתוך לפסים דקים - לגבה ולאישון.

גבינת קשקבל - לפנים: חותכים את הגבינה לפרוסה עבה ורחבה ויוצרים ממנה את הפנים.

פלפל אדום חתוך לרבע - לגוף.

גבינה צהובה - לעיטור הכובע ולרקע.

מצה רטובה חתוכה למשולשים - לפירמידות ולרקע.

גזר חתוך לפרוסה ולרצועות - לשמש.

סוגי חסה שונים - לצמחייה.

סוכריות לעוגה, תירס ואפונה - לעיטור הכובע והבגד.

חצי שקד - לעין

 

זמן ההכנה: 15 דקות.

 

   (איור וצילום: הילית שפר)
(איור וצילום: הילית שפר)

 

בהצלחה והמשך חג שמח!!!!

 

ועוד דבר: עכשיו הצלחות שלי יכולות להיות על השולחן שלכם! בחנות שלי במרמלדה תמצאו פלייסמטים עם צלחות נבחרות.