אורז ירוק, כבדים ותערובת פילדלפיה

 

מרכיבים

  • 1/2 ק"ג אורז פרסי מוכן
  • 400 גרם כבדי עוף נקיים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 בצלים פרוסים דק ומטוגנים בשמן
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • כף תערובת פילדלפיה של נווה תבלין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

1. במחבת כבדה צורבים את הכבדים עד לדרגת M.

2. מתבלים במלח, פלפל, תערובת פילדלפיה.

3. מוסיפים את הכבדים לאורז ואת שאר הירקות מערבבים ומגישים.

 

קציצות עדשים ברוטב יוגורט

 

מרכיבים

  • כוס עדשים ירוקות מושרות במים קרים כל הלילה
  • כוס פירורי לחם
  • 1 בצל גדול
  • 4 שיני שום
  • חצי כוס פטרוזיליה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית כמון
  • קורט פלפל שחור
  • 3 כפות שמן זית
  • שמן קנולה לטיגון
  • יוגורט

 

אופן ההכנה

1. טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לתערובת אחידה.

2. יוצרים קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק.

3. מגישים עם יוגורט איכותי, מתובל בשמן זית טוב ומעט אורגנו יבש.

 

סלט עוף אסייתי

 

מרכיבים

  • 500 גרם עוף מוכן פרוס דק- חזה עוף במרינדה- מילו עוף
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • צרור נבטים עבים
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי פרוס דק
  • 1/4 כוס רוטב סויה בהירה
  • 3 כפות שמן סומסום
  • כף סומסום שחור
  • כף סילאן
  • מיץ מחצי לימון

 

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים מגישים עם מעט באגט קלוי ומיונז טוב.