מרכיבים (3-4 מנות)
- 250 גרם פסטה (חצי חבילה) מהסוג האהוב עליכם
- 1 בצל
- 1 כף שמן זית
- 1/2 פחית גרגירי חומוס משומרים (אפשר גם לזרוק פנימה את כל הפחית אם אתם חובבי חומוס, כמוני)
- 1/2 כפית אורגנו
- 1 כף מים
- 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים פורסים את הבצל, מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב (זה אמור לקחת 8-7 דקות).
- מוסיפים את גרגירי החומוס והאורגנו ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את המים ומיץ הלימון ומבשלים עוד דקה.
- מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה. מוסיפים את תכולת המחבת לפסטה, מערבבים ומגישים חם.