תבשיל מהיר ונהדר. מי שלא משתמש במיקרוגל, יכול בהחלט לבשל בסיר.

 

 

מרכיבים (ל-4 מנות, כל מנה 25 קלוריות)

 

  • 500 גרם שעועית ירוקה, נקייה מקצוות, חתוכה
  • 4 עגבניות, מגוררות
  • 2 כפות שקדים, קצוצים
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות עשבי תיבול (רוזמרין, בזיליקום, תימין, פטרוזיליה), קצוצים

 

 

הוראות הכנה

 

1. שמים בכלי שמתאים למיקרו את השעועית והעגבניות המגוררות, מערבבים היטב ומכסים. מבשלים על חום גבוה 7-9 דקות (תלוי בעוצמת המכשיר). להכנה בסיר: שמים בסיר את השעועית והעגבניות ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים רבע שעה.

 

2. שמים במחבת ללא שמן את השקדים וקולים דקה או שתיים עד להזהבה.

 

3. מעבירים לקערה את תערובת השעועית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים את השקדים ועשבי התיבול ומגישים.

 

 

  • מתוך הספר "דיאטה שמחה" מאת אביגיל מייזליק, בהוצאת "מודן".

 

>> עוגת שוקולד בריאה במיקרוגל ב-8 דקות

>> לכל המתכונים הדיאטטים

>> מחשבון תזונה: חשבו כמה קלוריות בדיוק יש בארוחה שלכם