מנה להרפתקנים, עם שילוב טעמים יוצא דופן.
מרכיבים (4-3 מנות)
- 1/4 כוס חומץ בלזמי
- 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
- 1/2 ק"ג תותים
- 20 עלי נענע
- 10 עלי בזיליקום
אופן ההכנה
- מנקים את התותים וחוצים אותם לאורכם.
- יוצקים את החומץ לקערה. מוסיפים את התותים והסוכר, מערבבים ומשרים לחצי שעה (מערבבים מדי פעם במשך ההשריה). מסננים את התותים מהחומץ.
- חותכים את הבזיליקום והנענע לרצועות דקות, מערבבים עם התותים ומגישים.
- רועי אגאי הוא שף מסעדת בית היין
שבקיבוץ מעברות