מנה להרפתקנים, עם שילוב טעמים יוצא דופן.

 

מרכיבים (4-3 מנות)

  • 1/4 כוס חומץ בלזמי
  • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
  • 1/2 ק"ג תותים
  • 20 עלי נענע
  • 10 עלי בזיליקום

 

אופן ההכנה

  1. מנקים את התותים וחוצים אותם לאורכם.
  2. יוצקים את החומץ לקערה. מוסיפים את התותים והסוכר, מערבבים ומשרים לחצי שעה (מערבבים מדי פעם במשך ההשריה). מסננים את התותים מהחומץ.
  3. חותכים את הבזיליקום והנענע לרצועות דקות, מערבבים עם התותים ומגישים.

 

  • רועי אגאי הוא שף מסעדת בית היין שבקיבוץ מעברות