- העוף הצלוי המושלם: מדריך מפורט עם כל הטיפים והטריקים
- מתכוני מרקים: בחרו עם איזה טעם להתפנק
- ירקות מאודים עם מרווה: תוספת מהירה, טעימה - ואפילו דיאטטית
מרכיבים (4 מנות)
2 כפיות שמן קנולה
- 1/2 כפית שמן שומשום
- 2 בצלים בינוניים, קלופים ופרוסים גס
- 4 שיני שום, קלופות ופרוסות
- 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
- 600 גרם נתחי פרגיות חצויים
- 2 כפות סילאן
- 4 כפות רוטב סויה איכותי
- 2 כפיות שומשום
- 1/4 כוס עלי כוסברה טריים
- 1/2 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
- שמים את השמן ושמן השומשום בסיר או בקדרה חסינת חום ומחממים. מוסיפים את הבצל, השום והג'ינג'ר ומטגנים יחד כדקה.
- מוסיפים את נתחי הפרגיות וצולים אותם היטב כ-2 דקות מכל צד.
- מוסיפים לסיר את הסילאן, הסויה, 2 כפיות השומשום, הכוסברה והמים הרותחים. מבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה.
- מגישים, רצוי לצד אורז לבן מאודה.