מנה קלה מאוד להכנה - להכניס לתנור ולשכוח.

 

 

מרכיבים (4 מנות)

  • 4 דגי דניס, מנוקים
  • 4 שומרים
  • 1/2 ק"ג עגבניות שרי
  • כמה גבעולי פטרוזיליה
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  2. חותכים את השומר לפרוסות דקות.
  3. מניחים בתבנית אפייה את פרוסות השומר, העגבניות וכמה גבעולי פטרוזיליה.
  4. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח, ומניחים מעל את הדגים. מכסים בנייר אלומיניום.
  5. אופים 20 דקות.

 

  • רועי אגאי הוא שף מסעדת בית היין בקיבוץ מעברות