>> בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק

 

מתוקה

 

במתוקה חוגגים את נס פך השמן בשיתופי פעולה מבורכים. לצד אינספור מילויים וציפויים יצירתיים ממשיכים את השת"פ מהשנה שעברה עם גבינות גד במילויי גבינה שונים ועשירים והוסיפו את החברות עם שנדי. 

 

התוספת שתופסת: סופגניות מבצק שנרקח עם שנדי כסופגנייה מבצק בירה, עם גנאש אפרסקים וג'לי שנדי אפרסק.

 

7-4.50 שקלים ליחידה. להשיג בחמשת סניפי הרשת במרכז הארץ, או בהזמנה טלפונית 1-700-723-723

 

מונייר

 

השף מוריס מונייר מעביר את הבצק של הסופגניות שלו מיני תהליכים סודיים, שבסופם מתקבלות נסיכות אוויריריות במיוחד. את הסופגניות של מונייר אפשר לחוות רק בהזמנה מראש והן מגיעות עד אליכם. 

 

התוספת שתופסת: סופגניות קטנטנות במילוי קונפיטורת פירות יער וקינמון.

 

12-6 שקל ליחידה. מונייר פוד דיזיין, ההגנה 25, ראשל"צ, 03-6326032

 

נסיכות אוויריריות. מונייר (צילום: דניאל לילה)
נסיכות אוויריריות. מונייר (צילום: דניאל לילה)

 

פילסברי ביינות ביתן

 

נציגת הגזרה שלא מנסה להתחכם ורוקחת סופגניות מסורתיות: שומניות, גדולות, לא מתנצלות, עם ריבה (במלעיל), היא פילסברי. וביינות ביתן הלכו על דיל של סופגנייה במילוי ריבה בשקל, במילוי שוקולד, חלבה, וניל וריבת חלב ב־2 שקלים וסופגניות מיני ב־49 אגורות ליחידה.

התוספת שתופסת: דונאט שהיא בעצם ספינג' בציפוי סוכר גבישי.

 

49 אגורות עד 2 שקלים. להשיג ב־22 סניפי הרשת

 

לחמים

 

בלחמים עושה הנוכחות של גרידת הלימון בבצק קסמים. ויש סופגניות מטוגנות ואפויות שטעמן כשל בריוש. במילויים: ריבת חלב, ריבת תות שדה, שוקולד ווניל.

 

התוספת שתופסת: סופגנייה במילוי מרציפן וגפרורי שקדים!

 

7-6 שקלים ליחידה. להשיג בחשמונאים 99 ת"א, 03-56118111, בשוק הנמל בת"א ובשוק הכרמל 

 

רולדין

 

אל המגוון האדיר של סופגניות, מילויים וציפויים של רולדין מצטרפות השנה סופגניית אלפחורס (גנאש קוקוס וניל וקצפת, בציפוי ריבת חלב וקרמבל עוגיות), סופגניית חלווה וקדאיף וסופגניית סוכריות קופצות. 

 

התוספת שתופסת: עם אלכוהול־גנאש ביאנקו עם צ'ייסר וודקה דאבל אספרסו, בציפוי שוקולד וקרמבל קקאו/ פבלובה במילוי קצפת עם צ'ייסר פירות יער וודקה, בציפוי שוקולד ומרנג.

 

סופגניות אלכוהוליות. רולדין (צילום: רונן מנגן)
סופגניות אלכוהוליות. רולדין (צילום: רונן מנגן)

 

9-5.50 שקלים ליחידה. בסניפי הרשת ברחבי הארץ

 

שני

 

קונדיטוריית שני הוותיקה היא אוצר חיפאי. הסופגניות שלה בינוניות בגודלן, צבעוניות, עשירות ומשלבות מיני מינים של מילויים וציפויים.

 

התוספת שתופסת: סופגניית פירות העונה עם פירות טריים וקצפת.

 

6.50-5.50 שקלים ליחידה. להשיג בששת סניפי הקונדיטוריה בצפון

 

פנינית

 

"פנינית אופה אחרת" מספקת את הסופגניות המושלמות: הן בגודל שני ביסים מבצק שמרים הונגרי, במילוי קרם לימון, ריבת שזיפים וגנאש שוקולד מריר.

 

התוספת שתופסת: סופגניות במילוי קרם וניל בציפוי שוקולד וריבת פירות יער.

 

מארז של 20 במגוון מליות - 50 שקל, מארז במילוי קרם ופירות יער - 60 שקל. הזמנה טלפונית, 03-5470940, 054-2262422

 

ביסקוטי

 

בקונדיטוריית ביסקוטי יצרה הקונדיטורית רוסלה יונה מגוון סופגניות המתבססות על ממתקים, החל מסופגניית סניקרס במילוי שוקולד בלגי בציפוי חמאת בוטנים ובוטנים, סופגניית באונטי במילוי קרם קוקוס, בציפוי שוקולד ופתיתי קוקוס, ועוד רבות וטעימות.

 

התופסת שתופסת: סופגניית פררו רושה - סופגנייה במילוי קרם שוקולד בלגי בציפוי שוקולד חלב.

 

7.50 שקלים. לצד אלה יימכרו סופגניות ריבה וריבת חלב במחיר 4.50 שקלים. כשר. הירקון 67, א.ת. בני ברק. להזמנות: 03-5704015/8

 

טל ושני

 

בבית הקפה החדש טל ושני חוגגים עם סופגניות ולביבות מפנקות (אם כי אנחנו ממליצים להתמקד בסופגניות), החל מסופגנייה עם קרם מסקרפונה וקפה, קרם מנגו וגבינה ופירות יער. במחלקת הלביבות יש לביבות חצילים ויוגורט, לביבות בטטה, לביבות תפו"א, גבינות ומוסקט ולביבות שקדים, אגוזים, בזיליקום וגבינות.

 

התוספת שתופסת: לביבות שוקולד לבן ותותים. שלמות בכל ביס.

 

8-6 שקלים לסופגנייה, 95-85 שקל ל־20 לביבות, רצוי להזמין מראש. טל ושני, ארלוזורוב 23 על פינת דיזנגוף, ת"א, 03-5230044

 

פתיחה חגיגית. בית הקפה טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלוב)
פתיחה חגיגית. בית הקפה טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלוב)

 

בן עמי

 

בקונדיטוריה של בן עמי מציג הקונדיטור בן עמי ברתיני מבחר סופגניות אווריריות עם ריבות, החל מריבת תות רגילה, עבור בריבת פירות הדר וכלה בריבת שזיפים בברנדי. במקביל ילבבו שם לביבות כלביבות אפויות עם תירס ופקורינו או לביבות בטטה וטימין.

 

התוספת שתופסת: סופגנייה אפויה מבצק בריוש במילוי קרם פטיסייר.

 

8-6 שקלים לסופגנייה. הרצליה, טל' 9579589–09, רח' נחמני 22, ת"א, 5609960־03, בן עמי גבעתיים, 03-5711701

 

דלאל

 

בקונדיטוריה של דלאל עושים סופגניות במיני מילויים, אבל האטרקציה העיקרית נעוצה במארזי הסופגניות ללא מילוי, שמוסיפים להן מזרק במילוי ומזריקים בזמן אמת. בהיצע: ריבת חלב, שוקולד, וניל ופיסטוק. 

 

התוספת שתופסת: ריבת תות מהממת.

 

8-7 שקלים לסופגנייה עם מילוי, 5 שקלים לסופגנייה ללא מילוי, מארז של 9 סופגניות עם 3 מזרקים - 75 שקל, מארז של 4 סופגניות ומזרק אחד- 34 שקל, כל מזרק נוסף: 16 שקל. דלאל הקונדיטוריה, כל ישראל חברים 7, נווה צדק, ת"א, 03-5109292

 

ליליות בייקרי

 

ליליות בייקרי, השף עמיר לוליאן וצוותו רוקחים סופגניות גדולות וקלאסיות. בהיצע: סופגניות ריבת תות קלאסית, סופגניות במילוי שוקולד עם שקדים קלויים וסופגניות במילוי גנאש שוקולד ואגוזי לוז, מצופות שוקולד ואגוזי לוז. 

 

התוספת שתופסת: מילוי ריבת חלב וציפוי בפירורים.

 

7-6 שקלים. ליליות בייקרי, בית אסיה, ויצמן 4, ת"א, 03-6965658

 

טאטי

 

טאטי לחם לא זקוקים ליותר מדי "פוילעשטיקים", ומציעים גם השנה מבחר מצומצם באיכות בלתי מתפשרת של סופגניות גדולות ונדיבות. בהיצע: קונפיטורת תות, פררו רושה וקסיס.

 

התוספת שתופסת: סופגנייה במילוי שוקולד לבן ועוגיות חמאה.

 

6.50-4.90 שקלים ליחידה. טאטי לחם, דרך השלום 53, גבעתיים. טאטי לופט, גירון 3, אזור התעשייה יהוד. טלפון רב קווי 03-5392500

 

שמו

 

מיקי שמו הוא אחד היחידים שעושה סופגניות ללא סוכר, על בסיס סוכרלוז וממולאות בשוקולד בלגי, או בקונפיטורות ללא סוכר. פרט לכך יש באמתחתו קולקציה עשירה של סופגניות, ספינג' ודונאטס.

 

התוספת שתופסת: סופגניות במילוי מרשמלו, סופגניות פררו רושה, סופגניות רוזמרי וסופגניות סוכריות קופצות.

 

7-5 שקלים. להשיג ב־5 סניפי הרשת ברחבי הארץ

 

ללא סוכר. שמו (צילום: דן פרץ)
ללא סוכר. שמו (צילום: דן פרץ)

 

Cake Art

 

לצד המאפים המלוחים המעולים שמוכרים שם כל השנה, בחנוכה מוציאים את המתכון המשפחתי לסופגניות, שעובר מבן לאב. במילוי: פטיסייר וניל, פטיסייר פיסטוק, קרם חלווה ועוד.

 

התוספת שתופסת: סופגניית שוקולד נוגט מצופה גאנש ואגוזי לוז.

 

6-4 שקלים ליחידה. ארלוזורוב 188 תל אביב, 03-6954459. ארלוזורוב 11, בת ים, 03-6582180

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

עוד באותו נושא:

  • מדריך מצולם: סופגניות קלאסיות מתוצרת בית