מרכיבים (5 מנות)
- 1 כוס תוכן של פרי פסיפלורה (מתקבל מ-10-8 פירות)
- 2 כפות סוכר
- 4 כוסות (1 ליטר) מיץ תפוזים סחוט טרי
- 200 גרם פילטים של תפוזים (פלחים מבשר הפרי ללא הקליפה החיצונית וללא הקליפה הפנימית השקופה)
- 200 גרם פילטים של אשכוליות
- 1 קופסה (400 גרם) סורבה אשכוליות אדומות
- 5 עלי נענע
אופן ההכנה
- שמים בסיר קטן את הפסיפלורה והסוכר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כמה דקות עד שהסוכר נמס לגמרי. מסירים מהכיריים.
- מוסיפים לסיר את מיץ התפוזים, מערבבים ומאחסנים במקרר 5 שעות לפחות.
- מסדרים בקעריות מרק את פילה התפוזים והאשכולית בכמויות שוות. יוצקים מעל את המרק הקר. מניחים בכל קערה כדור סורבה, מעטרים בעלה נענע ומגישים מיד.
- עמית קאופמן הוא שף הקייטרינג טעם וצבע