מרכיבים
- 1 ברווז
לרוטב
- מיץ מ-4 תפוזים
- 1/2 כוס תרכיז תפוזים טבעי (בפחית או קפוא)
- 4 כפות קורנפלור
- 1 כפית דבש
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- מניחים את הברווז בשלמותו בתבנית, וצולים כ-30 דקות. מוציאים ומצננים.
- שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר שיוכל להכיל אחר כך גם את הברווז, ומחממים על אש נמוכה.
- כשהרוטב מגיע לרתיחה מתחילים לבחוש אותו, וממשיכים לבשל תוך בחישה מתמדת עד שהוא מסמיך.
- מוסיפים את הברווז לסיר ומשרים אותו ברוטב כמה שעות, כדי שייספג בבשרו.
- לקראת ההגשה מחממים את המנה – בסיר על אש נמוכה, בתנור שחומם ל-160 מעלות או על פלטה חשמלית.
טיפ
- אפשר להכין את המתכון גם עם עוף רגיל – התוצאה תהיה נפלאה.