מרכיבים
- 500 גרם תמרים מגולענים
- 2/3 כוס אגוזי מלך
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 3 כפות טחינה
- לציפוי: גרנולה או שבבי קוקוס
- אם רוצים, אפשר להוסיף לתערובת גרנולה, גרעיני חמניות, שקדים ופיסטוקים
אופן ההכנה
- טוחנים במעבד מזון את התמרים, האגוזים, חמאת הבוטנים והטחינה.
- יוצרים מהתערובת כדורים באמצעות הידיים.
- מפזרים גרנולה או שבבי קוקוס על צלחת שטוחה ומגלגלים כל כדור בצלחת עד שהוא מצופה.
- מצננים במקרר או במקפיא.