מרכיבים (כ-40 יחידות)
- 300 גרם בצק עלים, מופשר
- 1 ביצה טרופה
- 30 ג' סוכר (כדאי להשתמש בסוכר גבישי, הנמכר בחנויות בישול ואפייה, אך גם סוכר רגיל יניב תוצאה מצוינת)
- 1 כף קינמון
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מקמחים קלות משטח עבודה. מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. מורחים אותו בביצה טרופה ומפזרים עליו את הסוכר והקינמון.
- חותכים לרצועות ברוחב של 3 ס"מ ובאורך הרצוי.
- מסובבים כל רצועת בצק סביב עצמה, כמו בורג.
- מניחים את הרצועות בתבנית ואופים 20-17 דקות.
- שף-קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת הפטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים
"