מרכיבים
- 1/2 ק"ג חצילי בלאדי
- 1 עגבנייה
- חופן פטרוזיליה
- 100 גרם בשר טחון
- 1 כוס אורז
- 6 כפות רסק עגבניות
- 1ליטר מים
- 4 שיני שום כתושות
- 1 כפית נענע יבשה
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- מרוקנים את תוכן החצילים. חותכים את העגבנייה לקוביות וקוצצים את הפטרוזיליה.
- מערבבים בקערה את הבשר, האורז, העגבניות והפטרוזיליה עם המלח והפלפל.
- ממלאים את החצילים בתערובת ומסדרים בתוך סיר.
- מדללים את הרסק במים ויוצקים על החצילים.
- מביאים לרתיחה ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
- מגישים עם שום כתוש ונענע יבשה מעל.