מרכיבים
- 2 חזה עוף שניצל
- 2 פלפל אדום
- 2 פלפל צהוב
- 2 פלפל ירוק
- 1 בצל סגול
- 3 כפות שמן אבוקדו
- 1 פיתה
לרוטב
- 4 שיני שום
- 1 פלפל חריף
- 1 עגבנייה
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- חותכים את החזות והירקות לרצועות.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפלפלים.
- מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים 10 דקות נוספות.
- מתבלים במלח ופלפל.
הכנת הרוטב
- חולטים 3 פלפלים, מקלפים וחותכים לרצועות.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפלפלים עם השום. מוסיפים פלפל חריף, עגבנייה, מלח ופלפל. מטגנים עד ריכוך.
- טוחנים הכל יחד במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה. מוסיפים מעט שמן זית מעל וממלאים את הפיתה במחית.