מתוך התוכנית "אוכל של בית"

 

מרכיבים

  • 2 חזה עוף שניצל
  • 2 פלפל אדום
  • 2 פלפל צהוב
  • 2 פלפל ירוק
  • 1 בצל סגול
  • 3 כפות שמן אבוקדו
  • 1 פיתה

 

לרוטב

  • 4 שיני שום
  • 1 פלפל חריף
  • 1 עגבנייה
  • מלח
  • פלפל

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את החזות והירקות לרצועות.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפלפלים.
  3. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים 10 דקות נוספות.
  4. מתבלים במלח ופלפל.

 

הכנת הרוטב

  1. חולטים 3 פלפלים, מקלפים וחותכים לרצועות.
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפלפלים עם השום. מוסיפים פלפל חריף, עגבנייה, מלח ופלפל. מטגנים עד ריכוך.
  3. טוחנים הכל יחד במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה. מוסיפים מעט שמן זית מעל וממלאים את הפיתה במחית.