מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

 

מרכיבים

  • 4 חצילי בלאדי קלויים על האש מקולפים וקרים
  • 4 דפי פילו
  • 300 גרם גבינת פטה
  • 1 כף תימין קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי

 

אופן ההכנה

  1. פורסים את דפי הפילו. שמים כל חציל כשהעוקץ מחוץ לדף הפילו.
  2. מוסיפים את גבינת הפטה והתבלינים.
  3. עוטפים את החציל בפילו.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה.
  5. מגישים עם סלט עגבניות קטן וטחינה.