מתוך התוכנית "מיני שף"
מרכיבים
- 1 ק"ג בשר שריר
- 2 בצלים בינוניים
- תרסיס שמן זית
- 2-3 שיני שום
- 1/2 ליטר ציר ירקות/עוף
- 1 כוס שעועית אדומה
- 2 לימונים פרסיים
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 צרור כוסברה
- 1 צרור עלי סלק (מנגולד)
- מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כורכום
אופן ההכנה
- חותכים את הבשר לקוביות בינוניות.
- קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בסיר עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו מכל הצדדים.
- מוסיפים את הציר, השעועית והלימונים הפרסיים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה למשך שעה-שעה וחצי.
- קוצצים את העלים הירוקים ומאדים במחבת נפרדת עם מעט מלח וכורכום. מוסיפים לבשר ומבשלים חצי שעה נוספת. מוסיפים את הפלפל השחור והכורכום.