מתוך התוכנית "מיני שף"

 

מרכיבים 

  • 2 דגי בורי טריים חתוכים לפילטים
  • שמן זית
  • 20 שיני שום
  • 2 פלפלים אדומים טריים חתוכים לרצועות
  • 1/2 כוס כוסברה טרייה
  • 2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי פרוס
  • 3 פלפלים יבשים מתוקים מושרים במים
  • מלח

 

אופן ההכנה

  1. מטגנים בסיר רחב עם שמן זית את שיני השום, רצועות הפלפל והכוסברה.
  2. מוסיפים את הפפריקה, הפלפל החריף והפלפלים המתוקים.
  3. מניחים מעל את הדגים, מכסים במים ומבשלים כ- 20 דקות. ממליחים.
  4. מפזרים מעל כוסברה טרייה וקליפת לימון מגוררת ומגישים עם חלה טרייה.