מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

 

מרכיבים

  • 6 פלפלים חריפים

 

למילוי

  • 200 גרם בשר טלה טחון
  • 1 בצל לבן מגורר
  • 4 שיני שום כתושות
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית צנובר קלוי
  • מלח
  • פלפל

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המילוי ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  2. קוטמים את ראשי הפלפל וממלאים כל פלפל חריף בתערובת הבשר.
  3. צולים את הפלפלים במחבת חמה, בגריל או מטגנים בשמן עמוק.