מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

 

מרכיבים

  • 10 יחידות דלעת ערמונים

 

למלית

  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס משמשים מיובשים קצוצים
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית מוסקט
  • 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • מלח, פלפל
  • 1 ביצה

 

אופן הכנה

  1. מסירים את הראש של כל דלעת בעזרת סכין ושומרים בצד. מרוקנים את הדלעות בעזרת כף פריזיין.
  2. מערבבים את כל מרכיבי המלית.
  3. ממלאים כל דלעת ועוטפים ברדיד אלומיניום.
  4. אופים ב-200 מעלות למשך שעה. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד רבע שעה. מגישים.