מרכיבים
- 200 גרם דלעת נקייה מקליפה ומגרעינים
- מלח, פלפל
- מיץ מ-1 לימון
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות מסקרפונה
- 3 כפות גרעיני דלעת קלויים
- חופן עלי בזיליקום
אופן ההכנה
- פורסים את הדלעת לפרוסות דקיקות (באמצעות הסכין הרחבה בפומפייה או מנדולינה).
- מסדרים בתבנית אפייה, מתבלים במלח ובפלפל ויוצקים לימון. משרים את הפרוסות 10 דקות.
- מסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה, יוצקים שמן זית, מסקרפונה, גרעיני דלעת ומקשטים בעלי בזיליקום.